Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Emely - 18 februari 2010 22:40

Har ni tänkt på hur svårt det är att stava till Februari, Det låter inte svenskt.


Jag äter lite kvällsmat. Eller fika. Mätt blir man iallafall!


Idag så åkte jag till min älskade runt 14 tiden, sen så har jag käkat pannkakor och varit med Kin och sen har Ericas bror och Sofie varit och hälsat på .


Sen klippte jag svärmor också. Hon måste vara snygg i håret när hon fyller år imorgon, det vart riktigt kort nu, men de gör ju inget. Imorgon har det växt en halvmeter!


Usch, jag vill ha pengar så jag kan färga mitt hår, någon som har lust att skänka några hundralappar ?  =) 

Ni får gärna mitt kontonummer .


Skämt och sido.


Eller jag vill färga håret. Men det får väl vänta.

Ska bort med de svarta nu, låta håret bli långt innan jag färgar de svart igen.



Nej imorgon blir det en full dag klockan 10 ut med vovvarna och halv 11 ner i tvättstugan sen upp och börja städa och sen ner i tvättstugan och sen fortsätta städa och sen ner i tvättstugan och sen upp och duscha och sen ner i stugan och sen upp och gå med vovvsr och sen ner i stugan och sen fixa kläderna i väskan och vänta på att mamma och micke kommer hem så man kan åka till födelsedagsbarnet. Det heter födelsedagsbarn även om man fyller 60 tycker jag!


Det blir fika hela helgen. Åh vad jag älskar att äta onyttigt. Speciellt tårta bullar och kakor. 



God natt sov så gott.



/Em

Av Emely - 18 februari 2010 11:38

Hej där,

Igår var det 25 stycken som kolla in här, det var nog besöksrekord  för denna blogg. Känner jag ens så många :S  hehe.


Igår efter middan så blev man barnvakt.  Lilla Tristian, skit söt är han!

Var självklart med Tessi och Bea, först blev det promenad i 1.5 timme, då sov han som en stock. Sen kom vi in och han vaknade, jaja lite käk då. Lite mat på tallriken hålla händerna och busa samtidigt. Åt gjorde han, allting. Men nöjde han sig ? Nej han fick en hel flaska välling också. Han vart trött och lite grinig, ÄNNU MER välling skulle han minsann ha. Men sötungen somnade tillslut och jag la han i sängen. Sen så drömmde han nog, flera gånger hörde man ett skratt, ibland var det högt som satan, ni vet när småbarn tar i så skär det lite i öronen , precis så.

Men när vi lade han för natten så sov han.  Vi bökade med mössa ytterkläder och bärde ner för trapporna för att lägga han i vagnen lite över 1 på natten.  Han rörde på sig lite som att hallå jag sover lägg ner mig.  Sen kom Sanna och hämta honom :)




När jag kom hem så var de Alfons som hade problem.  Milla ville såå gärna ligga i min säng. Alfons morra åt henne så fort hon tog ett steg in. Hon kröp fram till sängen och sen flög Alfons på henne. Jag flög upp och skrek på han man blir ju förbannad !  Han gör bara sådär ibland. Ligger och vaktar så inte milla får gå upp, men har aldrig hört han morra på henne. Jaja  vad ska man göra. Fortätter han så kan han ligga på golvet. :)



Idag ska jag till Erica, ska klippa hennes mor. Min svärmor. Min svärmor fyller faktist år imorgon. Så hon måste vara snygg i håret, fast hennes hår växer som jag vet inte vad, så de kanske är lika långt imorgon iallafall. 


Nej dags att hoppa i duschen snart.


Vi får väl se om det blir mer update sen =)


/Em



Ovido - Quiz & Flashcards