Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Emely - 25 januari 2010 01:11

Det är 2010, jag blir alltid lika irriterad när jag ser de. Så tänker jag för mig själv  " Era dumma jävlar det är fan 2009" Sen kommer jag på de. det ÄR faktist 2010. Och det är drygt att skriva det på datorn . Jag är inte 18 längre, även om de som frågar får de till svar. Vänta ett halvår så säger jag rätt. Shit vad jag är gammal :)


Nej vet ni vad ?  Idag har jag varit hemma, eller hos Erica dåra, men det är faktist mitt andra hem. Vi har inte gjort så mycket, träffat Sassa en snabbis och åkt till VH och hämtat pengar och varit med Kim, vi sprang upp till centrum för att köpa cola och jag unnade mig lite Geisha. Det är inte ofta jag gör det längre. En - två ggr i veckan kanske. Istället för två om dagen.


Nu har jag ont i huvudet och behöver en promenad. Jag vet inte vad det är med mig men det känns bäst att gå och lägga sig efter en promenad. Man känner sig fräsh eller hur det nu stavas. Tänk er vad mysigt att komma in i värmen efter att pulsat i snön eller mer hållt balansen på isen och lyckats ta sig fram och lägga sig under täcket med den man älskar mest ?  Jag vet inte vad jag skulle göra om jag blev lämnad ensam. Det är sjukt. I sommar blir det 3 år, förstår ni? TRE, 3 ÅR. Sjukt.  Idag pratade vi om att vara nykära. Ni vet ruset som går genom hela kroppen och man vill bara ÅÅH. Det går inte att förklara, det måste upplevas. MEn det jag vill komma till är att jag tror jag är nykär fortfarande, till och från. Jag känner ju min älskling ut och in, jag känner henne bäst, tror jag. Eller jag vet. Och då blir det bara mysigare och lättare.  Imorse vaknade jag eller imorse och i morse i förmiddags vaknade jag upp av att det var varmt och då kollade jag åt sidan och vem ligger där så gulligt och sover ?  Jo min lilla älskling. Mohaha, kramade och pussade försiktigt så hon inte skulle vakna och sen hålla om och bara njuta av livet, tills hon öppnade ögonen och flög upp ur sängen och halvskriker " KLOCKAN ÄR FAN 14.30 EMELY "  Eller jag vet inte ens om hon öppnade ögonen innan hon reste sig. "Jag vet" säger jag med ett busigt leénde, jag tänkte att du skulle behöva sova lite så jag väckte dej inte .  Hon vart inte så glad av det :/  Men det var bara att gå upp och fortsätta vardagen. 



Nej nu ska jag sluta med detta och släpa ut min tjej i kylan :)  Mohahaa.



Sov gott


/Em

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards